Kernwaarden
Ondernemend, betrouwbaar en deskundig
 
Onze kernwaarden zitten in onze genen. Het is met alles en iedereen bij Broos Water verweven. We gebruiken ze als toetsingskader voor ons dagelijks werk en bepalen mede onze activiteiten en beslissingen.
 
Ondernemend
Wij weten voor welke uitdagingen onze opdrachtgevers staan. Hier zijn onze projecten en innovatieve diensten en producten op gericht. Het ondernemende karakter van onze collega’s blijkt uit het toepassen van gezamenlijke specialismen en activiteiten in combinatie met een praktische instelling, betrokkenheid en het denken in kansen en oplossingen. Wij zoeken voortdurend naar de beste mogelijke oplossing tegen de laagst mogelijke kosten om daarmee uw doelen te bereiken.
 
Afspraak is afspraak
Door het nakomen van afspraken willen wij laten zien dat wij onze klanten serieus nemen en transparant zijn in hoe wij ons werk uitvoeren en plannen. Bij de start van iedere samenwerking stellen wij een gedetailleerde planning op met daarin de doorlooptijd van het project, de mijlpalen en de uit te voeren activiteiten. Broos Water wijst aan ieder project een contactpersoon aan. Met het vastleggen van planning en afspraken weet u precies waar u aan toe bent.
 
Integer
We zijn een betrouwbare partner en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het bereiken van hun doelen. Eerlijkheid, transparantie en respect voor wetten, mensen en de omgeving staan voor ons voorop. Wij bieden onze medewerkers een werkomgeving waarin zij gestimuleerd worden om passende, ethisch verantwoorde en consciëntieuze beslissingen te nemen die een positieve impact hebben op onze en daarmee ook uw organisatie.
 
Jezelf verbeteren
De wereld verbeteren begint bij jezelf. Wij vinden het belangrijk om onszelf , onze werkwijze en methoden voortdurend aan te passen aan uw behoefte, de actualiteit en de tijdsgeest van vandaag en morgen. Als medewerkers zich ontwikkelen als persoon, maar ook in kennis en vaardigheden, dan profiteert u daar als klant van mee. 
 
Alert
We reageren snel en accuraat op verzoeken van onze klanten en zijn innovatief en creatief bij het vinden van oplossingen voor vraagstukken. We reageren snel op behoeften van collega's door hen ook als klant te respecteren. We werken constant aan verbetering van onze prestaties en methoden.